Ik ben er even niet 8+

Maas theater en dans

Maas theater en dans - Ik ben er even niet 8+ - Noa Verhofstad

Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflagepak nodig of een onzichtbaarheidsmantel. Ik wil geen stralend profiel zijn of een onderdeel van een complex sociaal netwerk. Ik wil gewoon spelen in een wereld van geheimen.

Voor dromers en outsiders


Ik ben er even niet gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen, om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De wens om te gamen, te vluchten in show en glitter of onder de radar te blijven is groot. Maar de buitenwereld klopt steeds op de deur en je hebt geen zin om open te doen. 

De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt. Ik ben er even niet is een bonte mix van theater, dans en muziek van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019).LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

zo 21 feb 2021
AINSI:
AINSI theaterzaal
15:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
Geannuleerd
F

zie ook

maastd.nl

 

De buitenwereld klopt steeds op de deur en je hebt geen zin om open te doen

CONCEPT EN REGIE
Moniek Merkx
Spel
Sue-Ann Bel, Aytron Fraenk, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, Lotte Rischen
Fotograaf
Noa Verhofstad