Maas theater en dans

Stilte 6+

Maas theater en dans Stilte 6+ 23-11
Hallo? HALLO? HALLO?

Waar is ‘hij’ gebleven? Overal om ons heen is geluid, de stilte lijkt wel met uitsterven bedreigd. Zijn we misschien bang voor de stilte? We moeten ‘m gaan zoeken, nu!

Als de acteurs het theater binnenkomen, op zoek naar de stilte, helpen de kinderen mee die te vinden. Ze spelen met het begrip, maken omdraaiingen en verleiden de kinderen ongemerkt de schoonheid van stilte te ervaren. Stilte lijkt een figuurtje te worden dat zich angstig verbergt en dat moeilijk te vangen is. 

Stilte is een meedoevoorstelling waarin de kinderen kijken naar, filosoferen over en ervaren wat stilte is. Na de voorstelling volgt een verdiepend na-programma, waarin de kinderen met de acteurs gaan werken aan yoga- en mindfulness-technieken om stilte te ervaren in hun denken en lichaam.
 

za 23 nov 2019
AINSI:
Dansstudio
16:00 - 16:55
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets

Info

Weekendje MAAS-tricht

 

Workshop Stilte na de voorstelling

F

Zie ook

maastd.nl

MID Stilte_Maas theater en dans ©Sjoerd Kelderman (2).jpg MID Stilte_Maas theater en dans ©Sjoerd Kelderman (7).jpg MID Stilte_Maas theater en dans ©Sjoerd Kelderman (12).jpg MID Stilte_Maas theater en dans ©Sjoerd Kelderman (8).jpg

 

'Meedoevoorstelling op zoek naar de stilte'

Spel

Paul van der Laan, Daniëlle van de Ven

Foto
SYB Ontwerp