Oorkaan

Caravan 5+

Oorkaan-Caravan-Maria-Stijger HR.jpg

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz. Ga je mee op muzikale wereldreis?

HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?

De jonge musici van Julian Schneemann & Friends reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat.

OORKAAN
Oorkaan maakt met topmusici concerten voor een jong publiek. Wij willen zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doen we in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

‘Een feestje om de minder leuke kanten van het leven het hoofd te bieden.’

het Parool

zo 17 mrt 2019
Theater Kumulus
15:00 - 15:50
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets

Info
F

Regie
Robin Coops
Dramaturgie
Laura Minderhoud 
Scenografie                 
Tessa Verbei
Fotografie
Maria Stijger
Piano en composities 
Julian Schneemann 
Percussie
Jeroen Batterink
Altviool
Yanna Pelser
Ney
Sinat Arat