Pak'm 3+

BonteHond

11.04.2021 BonteHond - Pak_m © Kamerich Budwilowitz

Het uit Flevoland afkomstige jeugdtheatergezelschap BonteHond brengt met Pak’m tekenfilmachtige slapstick. Een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau.

We zien drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde ermee heen. Genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
 

Een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau.


Laat je meevoeren in de flitsende wereld van Pak’m: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aangeren. Wie pakt uiteindelijk wie? Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

zo 11 apr 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
15:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets Wensenlijst
F


'De doldwaze slapstickvoorstelling PAK ‘M zit snedig goed in elkaar' ****

Volkskrant
 

11.04.2021 BonteHond - Pak_m 5 © Kamerich Budwilowitz Eyes2.jpg 11.04.2021 BonteHond - Pak_m 4 © Kamerich Budwilowitz Eyes2.jpg 11.04.2021 BonteHond - Pak_m 6 © Kamerich Budwilowitz Eyes2.jpg

Concept en regie
René Geerlings

Spel
Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Matthijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra, Michiel Blankwaardt, Joep Hendrikx e.a. (in wisselende samenstelling)

Fotografie 
Kamerich Budwilowitz