Theater Rotterdam

Repelsteeltje en de blinde prinses 8+

Theater Rotterdam

Repelsteeltje en de blinde prinses 8+

Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze maken ruzie over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

'Een waargebeurd sprookje
over belofte en schuld'


Er is van alles de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze het blinde prinsesje kan 'genezen'.  Wie houdt zich aan zijn woord?

Repelsteeltje en de blinde prinses wordt een voorstelling in de traditie van De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig. Een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. 

wo 1 apr 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:00 - 22:00 / 1 pauze
Prijs € 24,50
Kinderen € 20
Familie en Jeugd
Info
Geannuleerd
F
01.04.2020 Theate Rotterdam_Repelsteeltje (c) Mark David_transparant.png

 

 

 

Van de makers van
Woef Side Story, Snorro en de Gelaarsde Poes

Tekst

Don Duyns

Regie

Pieter Kramer

Spel

Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak, Johanna Hagen

fotografie

Mark David

Repelsteeltje en de blinde prinses door Theater Rotterdam Pieter Kramer © Sanne Peper (8).jpg Repelsteeltje en de blinde prinses door Theater Rotterdam Pieter Kramer © Sanne Peper (11).jpg Repelsteeltje en de blinde prinses door Theater Rotterdam Pieter Kramer © Sanne Peper (13).jpg Repelsteeltje en de blinde prinses door Theater Rotterdam Pieter Kramer © Sanne Peper (2).jpg

Fotografie

Sanne Peper