Toneelgroep Maastricht

De geheime tuin 7+

Toneelgroep Maastricht - De geheime tuin 7+

Brutale, spannende en swingende familievoorstelling

Het weesmeisje Mary Lennox verveelt zich stierlijk in het grote huis van haar verdrietige oom. Hij is er nooit en ze mag helemaal niks! En juist dat maakt Mary nieuwsgierig en stronteigenwijs. Op eigen initiatief gaat ze op pad in het huis én in de tuinen. Ze ontdekt een ommuurde tuin, waarvan de deur op slot zit en ook in het huis ontdekt ze mysterieuze dingen. Ze blijkt allesbehalve alleen te zijn.

'Een enorm landhuis, duizenden kamers, gesloten deuren en rare geluiden'


In regie van Servé Hermans naar het boek van Burnett
Artistiek leider Servé Hermans regisseert de muzikale familievoorstelling De geheime tuin naar het klassieke kinderboek van Frances Hodgson Burnett uit 1911. Actrice Joke Emmers speelt de hoofdrol en deelt het podium met onder andere Michel Sluysmans en Louis van Beek. De muziek van Ron Reuman, Roeland Vandemoortele en Axl Peleman zorgt voor de nodige rock ’n roll in deze brutale, spannende en vooral ook swingende familievoorstelling. Het klassieke kinderboek wordt bewerkt door Jibbe Willems. Servé Hermans regisseerde in 2011 bij NTGent de succesvolle kindervoorstelling Hans & Grietje. De Vlaamse actrice Joke Emmers is vaste gast bij Toneelgroep Maastricht. Ze speelde eerder o.a. in Waar het vlakke land gaat plooien, Eyes wide shut en La Superba.

zo 3 mei 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:00
Prijs € 15
Kinderen € 12,50
Familie en Jeugd
Tickets

Info
Blindentolk-arrangement
Bij deze voorstelling is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis blindentolk-arrangement. Dit bestelt u via bovenstaande 'Tickets' knop.

Slechtzienden zitten bij ons vooraan!
Voor slechtzienden hebben wij enkele stoelen op de eerste rijen gereserveerd. Wenst u hier gebruik van te maken? Bestel dan telefonisch uw tickets via + 31 43 350 55 55
 
F

TEKST 
Frances Hodgson Burnett

BEWERKING 
Jibbe Willems

REGIE 
Servé Hermans

MUZIEK 
Ron Reuman, Roeland Vandemoortele, Axl Peleman

SPEL 
Joke Emmers, Michel Sluysmans, Louis van Beek e.a.

BEELD 
Tom Schamp