Toneelgroep Maastricht

De geheime tuin 7+

Toneelgroep Maastricht - De geheime tuin 7+

Brutale, spannende en swingende familievoorstelling

Een enorm landhuis, duizenden kamers, gesloten deuren, rare geluiden en helemaal niks te doen. Het weesmeisje Mary Lennox verveelt zich een ongeluk in het grote huis van haar verdrietige oom die er bijna nooit is. Ze mag niks en ze wordt er niet vrolijker van. Maar Mary is nieuwsgierig en stronteigenwijs. Ze gaat op onderzoek. In het huis ontdekt ze mysterieuze dingen. En buiten ontdekt ze een ommuurde tuin, waarvan de deur op slot zit. Mary blijkt allesbehalve alleen te zijn.

'Vier met ons het leven
Vier een feestje elke dag
Zolang er lucht is is er adem
En je leeft zolang je lacht'


Joke Emmers speelt Mary Lennox in de theaterbewerking die huisschrijver Jibbe Willems maakte van het klassieke kinderboek van Frances Hodgson Burnett uit 1911. Alle andere rollen worden gespeeld door Louis van Beek, Servé Hermans en Michel Sluysmans. De muziek van Ron Reuman, Roeland Vandemoortele en Axl Peleman zorgt voor de nodige rock ’n roll. Aan het einde van het seizoen, op de drempel van de zomer brengt Toneelgroep Maastricht een hoopvol, spannend en ontroerend verhaal over vriendschap. Immers: vriendschap is het belangrijkste op de wereld. Vriendschap, en eten.

do 30 apr 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:00
Prijs € 15
Kinderen € 12,50
Familie en Jeugd
Info
Geannuleerd
F

Van en met

Louis van Beek, Joke Emmers, Servé Hermans, Michel Sluysmans (spel), Jibbe Willems (tekst), Frances Hodgson Burnett (boek), Ron Reuman, Roeland Vandemoortele, Axl Peleman (muziek), Uri Rapaport (scenografie), Hanne Pierrot (kostuumontwerp), Ludo Costongs en Paul Slangen (dramaturgie)

In samenwerking met

Theater aan het Vrijthof en Biënnale Roermond
 

Mede mogelijk gemaakt door

Provincie Limburg