WOOSH! 2+

Het Laagland

28.02.2021 Het Laagland - WOOSH! (c) Moon Saris

Een theatrale bries voor de allerkleinsten. WOOSH! is een wondere wereld gemaakt van... niets. Je ziet het niet, maar het is er wel. Je kunt het horen. 

Karlijn en Bram spelen met lucht en zetten hiermee elkaar en de omgeving in beweging. Op een vloer van bubbeltjesplastic dagen ze elkaar uit. Het vergt opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Ze houden hun adem in. Ze nemen je mee in een reeks van beelden en klanken, die via adem en zang eindigen in een wonderlijke wereld waar lucht zichtbaar wordt gemaakt. WOOSH! is een voorstelling om naar te kijken en te luisteren. Na de voorstelling worden alle kinderen uitgenodigd om op de vloer al blazend mee te spelen.

Een theatrale bries voor de allerkleinsten!LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

zo 28 feb 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
15:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets Wensenlijst
Info
F

Concept en spel

Karlijn Hamer, Bram van Helden