Benjamin Herman Trio

Pop-up Jazzclub by Jazz Maastricht

17.06.2022 Popup Jazz club-Benjamin-Post-Insta-01 (1).jpeg

Maastrichts eigen Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale beleving.

Elke derde vrijdag van de maand tovert Jazz Maastricht samen met Theater aan het Vrijthof, de foyer en theaterzaal van Kumulus om tot een rasechte Jazzclub. De Pop-up Jazzclub is een unieke ontmoetingsplek waar je kunt genieten van bijzondere en intieme jazzconcerten. Met een avondvullend programma is de Pop-up Jazzclub dé plek voor een gezellige en muzikale avond uit. Van bekende jazzmuzikanten tot nieuw talent van traditionele jazz tot modern en cross-over, er is voor elke jazzliefhebber wat wils! Voor de derde editie van de Pop-up Jazzclub staat er een ‘household name’ op het programma, namelijk saxofonist Benjamin Herman samen met zijn trio, verder bestaande uit Thomas Pol en Joost Patocka.


Benjamin Herman Trio

Herman speelde over heel de wereld en werkte samen met uiteenlopende artiesten als Paul Weller, Han Bennink, Trijntje Oosterhuis en Typhoon. Daarnaast speelt Herman regelmatig met het door hem opgerichte New Cool Collective. Geniet tijdens dit concert van gloednieuwe muziek van hun kersverse album, plus hoogtepunten uit Hermans omvangrijke oeuvre. Bij voorbaat al een feestje! 

vr 17 jun 2022
Kumulus Theater
20:00 - 21:30
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
J

saxofoon

Benjamin Herman

contrabas
Thomas Pol

drums
Joost Patocka