Girls in Airports

Girls in Airports

Het Deense Girls In Airports maakt al jaren furore met hun intrigerende mix van noordelijke jazz, indie, urban folk en een vleugje prog. Met acts als Polar Bear, Portico Quartet en Sons of Kemet als muzikale bloedverwanten weten ze deze invloeden elke keer weer tot een al net zo indrukwekkende eenheid te smeden.  

De band staat bekend om hun energieke en charismatische optredens waardoor ze al snel tot een van de meest spraakmakende bands in de internationale jazz scene gebombardeerd werd. Sinds hun formatie in 2009 reist Girls in Airports de hele wereld over en deed podia aan in de Verenigde Staten, China, Zuid-Amerika en het grootste gedeelte van Europa.  

Een intrigerende mix van
noordelijke jazz, indie,
urban folk en een vleugje prog


Het quintet bestaat uit de wervelende sax van Martin Stender, Lars Greve, vlotte pianopartijen van Mathias Holm, strakke grooves van Mads Forsby op drums en subtiele percussie van Victor Dybbroe. Koop snel je ticket, hou je boarding-pass in de aanslag en reis mee naar nieuwe hoogtes met Girls In Airports.

 'a band with a growing international cult following. As likely to appeal to an adventurous rock audience as it is to dyed in the wool jazzers'

thejazzman.com

do 2 apr 2020
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Prijs € 18
Jazz
Info
Geannuleerd
J

coproductie met jazz maastricht