Marta Arpini Quintet en Jo Didderen & L'Equipe de Rêve

Pop-up Jazzclub by Jazz Maastricht

Pop-up Jazzclub.jpeg

Maastrichts eigen Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale beleving.

Elke derde vrijdag van de maand tovert Jazz Maastricht samen met Theater aan het Vrijthof, de foyer en theaterzaal van Kumulus om tot een rasechte Jazzclub. De Pop-up Jazzclub is een unieke ontmoetingsplek waar je kunt genieten van bijzondere en intieme jazzconcerten. Met een avondvullend programma is de Pop-up Jazzclub dé plek voor een gezellige en muzikale avond uit. Van bekende jazzmuzikanten tot nieuw talent van traditionele jazz tot modern en cross-over, er is voor elke jazzliefhebber wat wils! De 2e editie van de Pop-up Jazz Club staat in het teken van de in Italië geboren singer-songwriter Marta Arpini en Jo Didderen & Equipe de Reve.

Onderdeel van The Records On Tour / Powered by VNJJ & Keep an Eye Foundation.


Marta Arpini 

De zangeres en componist Marta Arpini laat zich inspireren door vaak onconventionele artiesten als Rufus Wainwright, Andy Shauf en Adrianne Lenke. Het resultaat? Prachtige songs die het midden houden van vocale jazz en dromerige indiepop. Tijdens dit concert staat ze samen met haar bijzondere kwintet op het podium.


Jo Didderen & L’Equipe de Rêve

Jo Didderen komt samen met zijn energieke Dreamteam (Equipe de Rêve) wederom bewijzen dat jazz een feest voor oor en hart kan zijn. Een groovy gezelschap bestaande uit maar liefst 8 topmusici uit de Euregio. De sound van Jo Didderen & L’Equipe de Rêve bevindt zich ergens tussen Blue Note-klassiekers en New Cool Collective, met beide voeten stevig in de traditie, maar toch helemaal van nu!

vr 27 mei 2022
Kumulus Theater
20:00 - 22:00 / 1 pauze
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
J