The Jack Million Band & Mo Jones Big Band feat. Jennie Lena

The Big Band Night

The Jack Million Band & Mo Jones Big Band feat. Jennie Lena

The Big Band Night

In volle swing voorwaarts! Big Bands ontstonden in de nachtclubs van New Orleans met één doel: de voeten los van de grond en swingende heupen. Theater aan het Vrijthof en Jazz Maastricht brengen met het nieuwe initiatief The Big Band Night de swing naar Maastricht met optredens van The Jack Million Band en de Mo Jones Big Band!

The Jack Million Band staat wereldwijd bekend om haar fantastische interpretaties van de swing van de jaren ‘40. Zij kunnen vrijwel alles spelen wat zij willen, van Sinatra tot ballroom klassiekers. Hun spontaniteit en enthousiasme veroveren gegarandeerd het hart van elke muziekliefhebber.

In 2011 werd The Jack Million Band opgenomen in de
‘Sally Bennett Big Band Hall of Fame’!


De Mo Jones Big Band is een 20-tal, bonafide groove motor. In het midden van deze muziekmachine staat zanger en Hammondspeler Mo Jones. Al meer dan 15 jaar leidt hij enkele van Limburgs beste muzikanten. Van de podia op North Sea Jazz en Pinkpop tot lokale danszalen, Mo en zijn band versmelten onbevreesd een mix van pakkende melodieën en stuwende ritmes tot een programma vol groovy nummers. Als speciale gast maakt zangeres Jennie Lena het feest compleet met haar soulvolle pure stem.

zo 19 mei 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:30 / 1 pauze
Prijs € 27,50
Jazz
Tickets

Info
J

 

The Big Band Night is een coproductie van Theater aan het Vrijthof en Jazz Maastricht.

In samenwerking met

Jazz Maastricht

Huisgezelschappen-Jazz-Maastricht-Logo.png