Pianorecital Juri Nardelli

Klassiek op zondag

_MG_6394 kopiëren2 kopiëren.jpg

Pianist Juri Nardelli (24) studeerde in Milaan, Siena en het Maastrichts Conservatorium. Sinds 2017 woont hij in Nederland waar hij zijn master behaalde. Juri verzorgt regelmatig optredens in Zuid-Limburg. Ook begeleidt hij solisten op piano.

Tijdens dit pianorecital vertolkt Juri een aantal delen uit de 19 Hongaarse rapsodieën van Franz Lisz, gebaseerd op Hongaarse volksthema’s. Liszt componeerde deze rapsodieën in de periode 1846 – 1853, en in 1982 en 1885. Liszt maakte tevens bewerkingen voor orkest, quatre mains en piano trio.  

Talent Track
Theater aan het Vrijthof omarmt al vele jaren de kunstvakopleidingen in Maastricht. Met Talent Track bieden wij jonge talentvolle studenten van het Maastrichtse Conservatorium de mogelijkheid zich te presenteren tijdens een serie zondagochtend concerten in de intieme Bovenzaal van het Theater aan het Vrijthof.

Laat u verrassen door talentvolle ensembles of solisten die naast het musiceren, als deel van hun opleiding, ook zelf voor de organisatie en publiciteit van hun concert zorgen.

zo 9 feb 2020
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
11:30 - 12:20
Prijs € 10
Klassiek - Kamermuziek
Tickets

Info

inclusief koffie en vlaai

K