Jong Talentenklas Conservatorium Maastricht

De nieuwe lichting | Conservatorium Maastricht

Carmen Lopez - pianobegeleidster.jpg

Het Junior Klassiek Programma van Conservatorium Maastricht streeft de ontwikkeling na van gepassioneerde en bijzonder getalenteerde jonge musici. Het programma brengt hen bijeen in een inspirerende en uitdagende omgeving, die hen aanmoedigt en ondersteunt in de volle exploratie van hun talent. Het curriculum, opgebouwd rond theoretisch groepsonderwijs en instrumentale lessen, wordt op maat van de individuele student gesneden om een optimaal resultaat te bereiken. 

Studenten worden gecoacht door ervaren docenten aan het Conservatorium Maastricht, die de rijkdom van hun professionele ervaring aanwenden voor de muzikale en persoonlijke ontplooiing van deze jonge mensen. 
De intensieve samenwerking met docenten in de nabije en verre omgeving van het Conservatorium vormt de basis van het Junior Klassiek Programma. Door deze samenwerking met muziekscholen, privédocenten en podia draagt het Conservatorium Maastricht bij aan de brede culturele ontwikkeling van talent in de regio.

Tijdens dit concert treden de volgende musici op: Akari Bastiaens (piano), Mina Aoki Girardelli (viool), Nikita Gelen (viool) en Carmen López Hernández (pianobegeleiding).

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Zuyd conservatorium, Mentoring Music Matters, Sporken-Leitmotiv en Ossel schoonmaakbedrijf.
 

 

zo 26 feb 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
11:30
Prijs € 17,50
Klassiek - Klassiek
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Inclusief koffie/thee en vlaai vooraf

K
26 Februari 2023 Junior Klassiek Programma Conservatorium Maastricht 26 Februari 2023 Junior Klassiek Programma Conservatorium Maastricht 26 Februari 2023 Junior Klassiek Programma Conservatorium Maastricht 26 Februari 2023 Junior Klassiek Programma Conservatorium Maastricht

PROGRAMma

Nikita Gelen (viool) en Carmen Lopez (piano)
Wieniawski

Polonais in A

Akari Bastiaens (piano)
Scarlatti

Sonate, K 27

Mozart
Sonate in D, KV311 - I. Allegro con spirito

Chopin
Mazurka in As, op. 59 no 2
Impromptu in As, op. 29

Ravel
Rigaudon uit Tombeau de Couperin 

Mina Aoki Girardelli (viool) en Carmen Lopez (piano)
Kreisler

Praeludium and Allegro

Saint-Saëns
Introduction and rondo capriccioso