philharmonie zuidnederland

Labèques spelen Mozart

philharmonie-zuidnederland-Labèques-spelen-Mozart.jpg

Het beste pianoduo ter wereld. Beethovens Vijfde Symfonie én de Franse zusters Katia en Marielle Labèque in één programma. Dat is klassiek met een hoofdletter K. Al sinds de late jaren zeventig van de twintigste eeuw zijn de pianozusters Labèque ‘het beste pianoduo ter wereld’ aldus The New York Times. Vooral live zijn ze ‘ongeëvenaard’.

'Beethovens Vijfde Symfonie èn de Franse pianozusters Katia en Marielle Labèque in één programma. Dat is klassiek met een hoofdletter K.'
 

Nu het duo dit seizoen fungeert als artist in residence in Muziekgebouw Eindhoven, deelt philharmonie zuidnederland graag het enthousiasme voor Mozarts Tweede Dubbelconcert met deze dynamische zusters. Karel Deseure mag de hartstochtelijke energie in toom houden en omringen met Beethovens meest beroemde Vijfde Symfonie.

vr 31 mei 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30 / 1 pauze
Prijs € 21
Rang 1 € 41
Rang 2 € 36
Rang 3 € 31
Rang 4 € 21
Klassiek - Klassiek
Tickets

Info
K

Programma:

Stravinksy
Suite nr 1
Mozart 
Dubbelconcert voor twee piano’s en orkest nr 2
Beethoven 
Symfonie nr 5


Tijdens dit concert kunt u gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaart u de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren.

MEER INFORMATIE OVER WOLFGANG

Dirigent

Karel Deseure

Piano

Katia en Marielle Labèque