Trio Strandmon

Klassiek op Zondag

Trio Strandmon - Klassiek op zondag

Trio Strandmon: drie jonge Spaanse muzikanten met een voorliefde voor kamermuziek. Dit ensemble brengt een energieke en frisse kijk op het pianotrio-repertoire met een verfijnde link naar tradities.

Op deze manier proberen ze Spaanse muziek een relevante positie te geven in het Europese landschap. In 2016 wonnen ze de eerste prijs op de VI Caja Rural-Consmupa Chamber Music Competition en in 2021 de tweede prijs op het International Chamber Music Contest van Arnuero. Ignacio Rodríguez, Delia Sainz en Héctor Sanz Castillo volgen momenteel hun master aan het Conservatorium Maastricht onder begeleiding van professor Alexander Chaushian 

Klassiek op zondag
Theater aan het Vrijthof omarmt al vele jaren de kunstvakopleidingen in Maastricht. Het concert van Trio Strandmon is onderdeel van het Talent Track-programma waarmee wij jong talent van het Maastrichtse Conservatorium een podium bieden in een serie zondagochtendconcerten in de intieme Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof. Laat u verrassen door talentvolle ensembles en solisten. 

zo 28 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
11:30 - 12:30
Prijs € 10
Klassiek - Klassiek
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

INCL. GRATIS KOFFIE/THEE & VLAAI VOORAF

K

programma

Beethoven 
Trio Op. 1 nº 3 in C minor (1795)
Allegro con Brio, Andante cantabile con Variazioni, Menuetto, quasi allegro &  Prestissimo 

Rachmaninov
Trio élégiaque nº 1 in G minor (1892) 

Shostakovich
Trio Op. 8 nº 1 in C minor (1923)

Viool
Ignacio Rodríguez
cello
Delia Sainz
piano
Héctor Sanz Castillo