philharmonie zuidnederland

Matthäus-Passion

philharmonie-zuidnederland-Mattaus-Passion.PNG

Ook dit jaar brengt philharmonie zuidnederland traditiegetrouw Bachs Matthäus-Passion. Deze keer onder leiding van meesterspecialist Jos van Veldhoven.
 

Het evangelie volgens Jos van Veldhoven. Begin 2018 droeg Jos van Veldhoven het artistiek leiderschap van de Nederlandse Bachvereniging over, wat uiteraard niet wil zeggen dat ook Bach uit zijn leven is. Wij zijn dan ook verheugd dat hij zijn eerste Matthäus-Passion na zijn afzwaaien dirigeert bij philharmonie zuidnederland.

Het wordt een Matthäus-Passion waarin de decennialange liefde voor en ervaring met de muziek van Bach centraal staat en waarin geliefde aria’s als Aus Liebe en Erbarme dich puurder en oprechter klinken dan ooit. Want ook de solisten zijn met onder meer Rosanne van Sandwijk en Johannette Zomer van de hoogste categorie.

wo 17 apr 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:30 - 22:30 / 1 pauze
Prijs € 21
Rang 1 € 41
Rang 2 € 36
Rang 3 € 31
Rang 4 € 21
Klassiek - Orkestraal
Tickets

Info
K
Wolfgang

Tijdens dit concert kunt u gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaart u de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren.

Meer informatie over Wolfgang

Dirigent 
Jos van Veldhoven

Evangelist 
Mikael Stenbaek Christus Geert Smits

Sopraan 
Johannette Zomer

Alt 
Rosanne van Sandwijk

Tenor 
David de Winter

Bas 
Raoul Steffani

Koor 
Studium Chorale

Kinderkoor 
Schola Cantorum Puerorum