From Wolder with Love

Harmonie St. Petrus & Paulus Wolder-Maastricht

From Wolder with Love

Harmonie St. Petrus & Paulus Wolder-Maastricht

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat u Harmonie St. Petrus & Paulus nog heeft kunnen zien optreden in Maastricht. Nu het weer kan, maken we er meteen ook iets speciaals van.

From Wolder with Love


De Greune van Wolder brengen o.l.v. Matty Cilissen een programma met de mooiste filmmuziek onder de titel From Wolder with Love. Laat u meevoeren op bekende klanken van oude en recente films, van Star Wars tot Louis de Funès en van Amélie tot James Bond. Magistrale, meeslepende thema’s en kleine, tedere melodieën in nieuwe, uitstekende arrangementen; het passeert allemaal de revue in een decor met prachtige belichting en mooie beelden. We hebben ons verzekerd van geweldige solisten. Zo is daar actrice en zangeres Dorona Alberti, Maastrichtse van geboorte, maar vooral in het buitenland en de Randstad actief, onder andere bij het Metropole Orkest. Haar vertolkingen van nummers uit James Bond-films kregen zeer lovende recensies.

Dan is er Dominique Paats. Een betere accordeonist is in de wijde omgeving niet te vinden. Op saxofoon soleert Daniël Daemen en op trompet Antoine Colin. Maar vooral wil de harmonie, winnaar in de hoogste afdeling van het laatste Wereld Muziek Concours, zich weer eens presenteren. Wij verheugen ons op uw aanwezigheid.

zo 15 mei 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
16:00 - 18:15 / 1 pauze
Prijs € 20
Klassiek - Orkestraal
Tickets
Zet op wensenlijst
K
From Wolder With Love From Wolder With Love From Wolder With Love From Wolder With Love