Terrasarrangement André Rieu 2019

Evenementen-Andre-Rieu-Vrijthof-Maastricht (6).jpg

André Rieu keert in 2019 voor de vijftiende keer terug naar thuisstad Maastricht. Beleef de traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

In de zomer van 2019 wordt het mooiste plein van Maastricht weer omgebouwd tot decor voor het grootste zomerconcert van het jaar.  André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook dit jaar tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openluchtconcertzaal.

Start deze avond met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof onder het genot van heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

do 11 jul 2019
Overige locaties :
Theater aan het Vrijthof: Theatercafé
18:30
Prijs € 88,50
Klassiek - Orkestraal
Tickets

Info
Bijgeboekt
K

MENU


Amuse
Rilette van makreel pepesan, avocado, citroen crème, Granny Smith en krokante wilde rijst

Voorgerecht
Salade Nicoise, de bekende salade uit Nice, maar dan gastronomisch bereid.
Gemarineerde verse tonijn, green salad, beetgare krieltjes, knapperige haricots verts, mimosa van mergelland ei, ansjovis, zuurdesem croutons, anti-boise vinaigrette en gepofte zoete trostomaatjes.


Hoofdgerecht 
Gegrilde Kalfsentrecote, rode wijn en port jus.
Roasted vegetables: rode biet, peterseliewortel, peen en courgette.
Peruaanse aardappeltjes, crème van zoete aardappel en krokante zwarte olijven.


Dessert
Geserveerd in een glas: verse aardbeien en framboos, merengue, bavarois van
tonkabonen, witte chocolade mousse en lemon curd. 
 

Meer informatie

  • Dieetwensen kunt u doorgeven via service@theateraanhetvrijthof.nl 

  • Onze tafels zijn standaard voor 4 personen; bent u alleen of met zijn 2-en dan kan het zijn dat u de tafel deelt met andere gasten. Bent u met 3 of meer personen, dan heeft u gegarandeerd een eigen tafel.

  • André Rieu Terrasarrangementkaarten zijn hard-copy kaarten, er worden geen e-tickets verkocht.

  • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen enkel aangetekend verstuurd worden binnen Nederland, of afgehaald worden aan de Uitbalie tot op de dag van het concert zelf tot 16:00u.

  • André Rieu Terrasarrangementkaarten worden niet verstuurd naar het buitenland. Komt u vanuit het buitenland, dan kunt u uw kaarten ophalen aan de UITbalie van het Theater aan het Vrijthof uiterlijk de dag van het concert 16:00u.

  • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen helaas niet geretourneerd worden.