Terrasarrangement André Rieu 2019

Evenementen-Andre-Rieu-Vrijthof-Maastricht (6).jpg

André Rieu keert in 2019 voor de vijftiende keer terug naar thuisstad Maastricht. Beleef de traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

In de zomer van 2019 wordt het mooiste plein van Maastricht weer omgebouwd tot decor voor het grootste zomerconcert van het jaar.  André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook dit jaar tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openluchtconcertzaal.

Start deze avond met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof onder het genot van heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

K
  • Dieetwensen kunt u doorgeven via [email protected] 

  • Onze tafels zijn standaard voor 4 personen; bent u alleen of met zijn 2-en dan kan het zijn dat u de tafel deelt met andere gasten. Bent u met 3 of meer personen, dan heeft u gegarandeerd een eigen tafel.

  • André Rieu Terrasarrangementkaarten zijn hard-copy kaarten, er worden geen e-tickets verkocht.

  • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen enkel aangetekend verstuurd worden binnen Nederland, of afgehaald worden aan de Uitbalie tot op de dag van het concert zelf tot 16:00u.

  • Andre Rieu Terrasarrangementkaarten worden niet verstuurd naar het buitenland. Komt u vanuit het buitenland, dan kunt u uw kaarten ophalen aan de UITbalie van het Theater aan het Vrijthof uiterlijk de dag van het concert 16:00u