Nieuwjaarsconcert 2022

Harmonie Heer Vooruit

Nieuwjaarsconcert 2022

Harmonie Heer Vooruit

Na een succesvolle reeks van 20 jaar door de harmonie georganiseerde Galaconcerten, is Theater aan het Vrijthof voor de tweede keer gastheer van Harmonie Heer Vooruit. De harmonie pakt uit met een drietal topsolisten. Onder leiding van Sjef Ficker wordt het nieuwe jaar met muzikaal vuurwerk ingeluid.

Omar Tomasoni
De uit Brescia afkomstige Omar Tomasoni is sinds augustus 2013 solotrompettist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest in AmsterdamTomasoni studeerde cum laude af aan het conservatorium van Brescia, waarna hij snel carrière maakte door de positie van solotrompettist te vervullen bij onder meer het Orchestra Filarmonica della Scala, het Janáček Festivalorkest en het Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino onder leiding van Zubin Mehta. Omar Tomasoni is tevens een fervent kamermusicus. Zo is hij lid en medeoprichter van het eclectische blaaskwintet Italian Wonderbrass.

Femke IJlstra
Saxofoniste Femke IJlstra is lid van het internationaal gelauwerde Syrène Saxofoonkwartet. Femke remplaceert bij o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest en andere toonaangevende orkesten. Ook werkte ze samen met Holland Baroque Society en Calefax rietkwintet

Eva Diederix
Harmonie Heer Vooruit presenteert met trots ook dit jaar weer een groot talent van het Maastrichtse Conservatorium. Sopraan Eva Diederix studeert solozang aan het conservatorium te Maastricht waar ze na het behalen van haar Bachelor of Music nu haar 2e Masterstudie afrondt.

za 8 jan 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:00 / 1 pauze
Sterrang € 22,50
Rang 1 € 17,50
Klassiek - Orkestraal
Tickets
Zet op wensenlijst
K

Dirigent 
Sjef Ficker

Trompet 
Omar Tomasoni 
saxofoon 
Femke IJlstra 
sopraan
Eva Diederix

Harmonie Heer Vooruit