Kerstconcert 2022

Harmonie Heer Vooruit

Kerstconcert 2022

Harmonie Heer Vooruit

Na een succesvolle reeks van 20 jaar door de harmonie georganiseerde Galaconcerten, is het Theater aan het Vrijthof in 2022 voor de tweede keer gastheer van Harmonie Heer Vooruit. 

Muzikanten en dirigent verheugen zich enorm om opnieuw in de huiskamer van cultureel Maastricht te mogen optreden. Het orkest pakt uit met een verrassend programma met de twee topsolisten Mieke van Dael (fagot) en Eva Diederix (zang). Het concert staat onder muzikale leiding van Sjef Ficker die sinds de zomer van 2013 de muzikale eindverantwoordelijke van Harmonie Heer Vooruit is. Een prachtige muzikale opmaat naar Kerst 2022. Laat u meenemen op een muzikale reis waarbij de naderende kerstsfeer zeker niet zal ontbreken.

Mieke van Dael studeerde fagot, contrafagot en kamermuziek aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam. Ze speelt al ruim twintig jaar in alle landelijke symfonieorkesten en ensembles, waarvan een aantal jaren intensief met het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Ze gaf concerten in vrijwel alle landen van Europa, Taiwan, Japan, Verenigde Staten en Canada. Daarnaast verzorgde ze buitenlandse Masterclasses en speelde ze veel kamermuziek.

Eva Diederix studeerde solozang aan het Maastrichts Conservatorium waar ze naar het behalen van het Bachelor diploma eveneens een Master solozang succesvol afsloot. 

vr 23 dec 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:00 / 1 pauze
Sterrang € 22,50
Rang 1 € 17,50
Klassiek - Orkestraal
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 8 januari 2022 naar 23 december 2022

K

Dirigent
Sjef Ficker
fagot

Mieke van Dael
zang
Eva Diederix

Harmonie Heer Vooruit