Een avond met Peter Heerschop en Viggo Waas

Theater verlicht de stad

theater verlicht de stad 3.jpg

Het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2023-2024 is weer helemaal klaar. En dat vieren we graag met u als abonnementhouder en bezoeker van Theater aan het Vrijthof. Onder de noemer ‘Theater Verlicht’ presenteren we de ‘lichte’ theatershow Theater verlicht de stad. Vanaf het ‘dak’ van Theater aan het Vrijthof schijnen we deze avond graag een lichtje op de stad en op ons nieuwe programma. Peter Heerschop en Viggo Waas zijn uw gastheren voor de avond en ze zullen ervoor zorgen dat u ‘verlicht’ het theater zal verlaten.

Op het programma staan onder andere optredens van Jennifer Romen & Oxygen, Remy Evers, Michelle Lynne, John Tana en muziek uit de grote musicalproducties van Mamma Mia en Jesus Christ Superstar. En we lanceren ‘de zachte atlas van Maastricht’ van beeldend kunstenaar Jan Rothuizen. Een unieke tekening van Maastricht waarin het DNA van de stad, historische feiten, grappige anekdotes en verhalen samenkomen in een unieke tekening. 

We nodigen u van harte uit om samen te komen proeven en proosten op het nieuwe theaterprogramma. Tickets zijn gratis. U dient wel een ticket te reserveren. Vanaf 19.00 uur ontvangen wij u met een feestelijk drankje op de rode loper van het theater.

za 6 mei 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30 / 0 pauzes
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Première

Tickets zijn gratis, maar reserveren is verplicht.

Bijgeboekt
M