Een tweede kans voor de liefde

Before After

Before After - Een tweede kans voor de liefde

De musical Before After, geschreven door Stuart M. Price en Timothy Knapman, was tijdens de pandemie als lezing te zien met West End sterren Rosalie Craig en Hadley Fraser. Deze performance werd genomineerd met een Off-West End Award voor beste live-stream musical.  

Wanneer de jonge dertigers Ami en Ben elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen? Before After is een intieme musical vol meeslepende ballads - met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk. 

dé actuele en intieme musical van dit seizoen 

di 1 nov 2022
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30 - 22:30
Prijs € 22,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Try-out
M

Loek de Bakker (regisseur)
Voor de regie is het jonge Nederlandse talent Loek de Bakker aangetrokken. De Bakker studeerde in 2016 af aan de regieopleiding van de Toneelacademie Maastricht en is nu werkzaam voor onder anderen Toneelschuur Producties en NTJong. In zijn voorstellingen creëert Loek hyper-esthetische werelden waarin personages op zoek zijn naar houvast, erkenning en verbinding. Met veel compassie en humor onderzoekt hij hoe we worden wie we zijn en hoe we ons verhouden tot de ander. De artistieke visie van Loek is de visie die wereldwijd te zien is als deze musical een internationaal leven krijgt. De Bakker maakt met deze voorstelling zijn debuut als musicalregisseur.

 Before After - Een tweede kans voor de liefde  Before After - Een tweede kans voor de liefde

Regie
Loek de Bakker
muziek en teksten
Stuart Matthew Price, Timothy Knapman
spel
Coen Bril, Desi van Doeveren 
fotografie
Lonneke van der Palen