De Hitmusical

Grease

Grease

Tekst en muziek door Jim Jacobs en Warren Casy.
 

Het publiek staat op stoelen, er wordt geklapt en meegezongen. Dit is wat je te wachten staat bij een bezoek aan Grease, de hitmusical van dit seizoen. De musical is een fenomeen over de hele wereld en is ook in Nederland nog steeds ongekend populair. Grijp nu je kans om Grease dit seizoen in het theater bij jou in de buurt te beleven. Met de kersverse musicalsterren Danique Graanoogst en Tristan van der Lingen als Sandy en Danny in een vernieuwde, frisse versie van deze legendarische voorstelling waar jong en oud alle nummers kunnen meezingen. Bereid je voor op een feest, vocaal vuurwerk en ongekende choreografieën van de talentvolle sterrencast, met onder andere William Spaaij, Marjolijn Touw, Esmee Dekker en Jonathan Vroege, een live orkest en natuurlijk alle hits. 

Let’s go together!

 
Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies.  Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? 

Grease staat garant voor een avond topamusement met heerlijke humor en sprankelende choreografieën. Deze show wil je niet missen en moet je in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let's go together!

The one that you want
 

vr 2 jun 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:15 / 1 pauze
Sterrang € 67,50
Rang 1 € 62,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Geniet van een verrassingsarrangement in het Kruisherenhotel voorafgaand aan uw bezoek.

M

 

‘Frisse Grease is een onweerstaanbaar ritje’

NRC

‘Daan Wijnands laat de ruim 25 acteurs in opvallend dynamische patronen over het toneel vliegen, rennen, draaien, zwaaien, versnellen en vertragen’

Trouw

‘Je krijgt zoals het hoort, spektakel om vrolijk van te worden’

Metro

‘Vette Dans!’

Telegraaf

'De vetkuiven staan weer fier overeind!’

Parool

‘Grease is één brok energie’

AD

'Ijzersterke cast’
Theaterkrant
 

 

Scenebeeld Grease 12 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg Scenebeeld Grease 07 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg Scenebeeld Grease 05 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg Scenebeeld Grease 02 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg

TEKST & MUZIEK
Jim Jacobs & Warren Casy
rEGIE
Servé Hermans
Choreografie
Daan Wijnands
muzikale supervisie en arrangementen
Ad van Dijk
DECOR EN KOSTUUMONTWERP
Joris van Veldhoven
hair & make up design
Sebastiaan van der Ham
SOUND DESIGN
Maarten Houdijk
light DESIGN
Marc Heinz

Fotografie
Roy Beusker en Annemieke Van der Togt