De Hitmusical

Grease

Grease

Tekst en muziek door Jim Jacobs en Warren Casy.
 

De musical Grease is een fenomeen. Het is één van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd ook in ons land een begrip door de film met John Travolta en Olivia Newton-John die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe, frisse versie van deze musical naar de theaters, met onder andere William Spaaij, Marjolijn Touw, Jonathan Vroege en Esmée Dekker in de hoofdrollen. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en hits als You’re The One That I Want, Greased Lightning en Hopelessly Devoted To You mogen natuurlijk niet ontbreken.

Let’s go together!

 
Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies.  Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? 

The one that you want
 

wo 31 mei 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Sterrang € 62,50
Rang 1 € 57,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Première

Inclusief gratis welkomstdrankje

 

GENIET VAN EEN VERRASSINGSARRANGEMENT IN HET KRUISHERENHOTEL VOORAFGAAND AAN UW BEZOEK.

M
Scenebeeld Grease 12 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg Scenebeeld Grease 07 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg Scenebeeld Grease 05 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg Scenebeeld Grease 02 (c) Roy Beusker en Annemieke van der Togt.jpg

TEKST & MUZIEK
Jim Jacobs & Warren Casy
rEGIE
Servé Hermans
Choreografie
Daan Wijnands
muzikale supervisie en arrangementen
Ad van Dijk
DECOR EN KOSTUUMONTWERP
Joris van Veldhoven
hair & make up design
Sebastiaan van der Ham
SOUND DESIGN
Maarten Houdijk
light DESIGN
Marc Heinz

Fotografie
Roy Beusker en Annemieke Van der Togt