Leer van Fred

Fred van Leer

Leer van Fred

Fred van Leer

De eerste twee seizoenen van Leer van Fred LIVE waren een daverend succes: inmiddels hebben bijna 75.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een korte reprise kon daarom niet uitblijven.

Door Corona zijn destijds alle voorstellingen verplaatst. Van oktober tot en met december 2021 is Fred van Leer wederom in de theaters te zien met ‘Leer van Fred Live’. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Daarna gaat hij werken aan zijn nieuwe theatervoorstelling ‘En Route’.

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.
 

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”

Bo van Hagen, online theatermagazine Theaterparadijs.


Twee eigen TV programma’s bij TLC, bij RTL4 in verschillende programma’s, op Instagram 1.1 miljoen volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

di 15 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:15
Sterrang € 32,50
Rang 1 € 27,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise

Deze voorstelling is verplaatst van 20 december 2021 naar 15 maart 2022.

M
Fred van Leer Fred van Leer Fred van Leer Fred van Leer

fotografie 
Salih Kilic