#LOS, een one-woman musical

Cystine Carreon

#LOS, een one-woman musical

Cystine Carreon

Zangeres Ellen – gespeeld door Cystine Carreon – wil alles tegelijk zijn: zorgzame moeder, succesvol zangeres, liefhebbende echtgenote, betrouwbare vriendin, coole schoonmoeder. En. Ga. Zo. Maar. Door. Haar hoofd zit vol. Overal waar ze is, denkt ze aan de plek waar ze niet is.
 

Op een dag krijgt ze een aanbod: Wat als ze alle tijd en ruimte heeft? Wat als ze eeuwig kan leven? Het kan. Met behulp van de meest moderne technologie krijgt ze een digitaal evenbeeld. Zo kan ze voortaan altijd alle ballen in de lucht houden. De ideale vrouw, perfecte moeder en ambitieuze artieste zijn. Alleen maar winst toch? Ellen waagt de sprong. En wat een verademing! Tot ze voor de moeilijkste keuze komt te staan die ze ooit heeft moeten maken… Want hoe kan je loslaten als het leven oneindig is?
 
#LOS is een filmische one-woman-musical over de toekomst. Zijn de technologische ontwikkelingen die ons om de oren vliegen een zegen of een vloek? En is de metaverse wel zo’n ver van je bed show? Een gloednieuwe, futuristische musical met een flinke dosis humor gespeeld door Cystine Carreon met muziek van en door Rogier Bosman en geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel

Cystine Carreon is onder andere bekend van Murder Ballad, Vamos, Miss Saigon, Hunter Street, Remy & Juliyat en Gooische Vrouwen.
di 15 nov 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30
Prijs € 18,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
M

Libretto
Roos Schlikker en Erris van Ginkel (o.a. Dansen met de Vijand, Doet Sneeuw Pijn, Hart tegen Hart, Moeder van Glas). 
Muziek
Rogier Bosman
Spel
Cystine Carreon 

FOTOGRAFIE
Thijssen-Fotografie en Eelco Claassen