My Land

Recirquel

My Land Recirquel

Met maar liefst 28 uitverkochte voorstellingen was My Land van Recirquel Company Budapest dé hit van het wereldberoemde Fringe Festival 2018 in Edinburgh. Artistiek leider Bence Vagi heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij de techniek van de circusartiesten samensmelt met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan. My Land is één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen.

Dé hit van het wereldberoemde Fringe Festival 2018 in Edinburgh


De artiesten bewegen over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land. De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken My Land een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.

vr 8 apr 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:00
Sterrang € 32,50
Rang 1 € 27,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
M
My Land Recirquel 08.04.2022 Recirquel_My_Land_c_Tamas Rethey-Prikkel (3).jpg 08.04.2022 Recirquel_My_Land_c_Tamas Rethey-Prikkel (4).jpg

Foto

Tamas Rethey-Prikkel