Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer e.a.

The Prom

Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer e.a.

The Prom

De Broadway-musical The Prom ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

It’s time to celebrate!

 

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

za 14 jan 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:40 / 1 pauze
Sterrang € 64
Rang 1 € 59
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
M

 

The Prom is een voltreffer’

★★★★★
AD 

‘Feelgood musical, heerlijk regenboogfeestje’

★★★★
De Telegraaf

‘Douwes toont wederom haar klasse’

★★★★
de Volkskrant

‘Hilarische The Pom vol knipogen en zelfspot’

★★★★
Trouw

‘Juliëtte van Tongeren in één woord: geweldig’

★★★★★
Theaterparadijs


★★★★★ Musicalworld ★★★★★ Musicaljournaal

★★★★ 8weekly.nl ★★★★ Musicalweb

★★★★ Musicalsites

The Prom - Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer e.a. The Prom - Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer e.a. The Prom - Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer e.a. The Prom - Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer e.a.

Regie
Paul van Ewijk
Choreografie
Chiara Re
Muzikale leiding
Billy Maluw

Spel
Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.a.

Foto

Roy Beusker, Annemieke van der Togt