René van Kooten, Mariska van Kolck e.a.

TITANIC de musical

TITANIC de musical met o.a. Rene van Kooten en Mariska van Kolck

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast in uw eigen theater. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

'Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie'
 

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

'Gegarandeerd een onvergetelijke avond uit!'


In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

do 30 dec 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Sterrang € 64
Rang 1 € 59
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Nederlands gesproken en gezongen

M

 

'Tony Award winnaar voor Beste Musical en Beste Muziek'

 

'A Triumph'

★★★★★  The Times 

'Breathtaking'

★★★★ The Guardian

'Magnificent'

★★★★  The Telegraph
 

Portret Rene van Kooten.jpg Portret Mariska van Kolck.jpg Portret Dennis Willekens.jpg Portret Wieneke Remmers.jpg

TITANIC de musical is ook te zien in Heerlen (op 20, 21, 22, 23, 26 december 2021) en Venlo (op 24, 25, 26 en 27 maart 2022).

Script
Peter Stone
Muziek
Maury Yeston
Regie
Paul van Ewijk 
Spel

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers,  Richard Spijkers, Han Oldigs, Linda Verstraten, Jordy van Loon, David van den Tempel e.a.

Foto

Roy Beusker