Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker e.a.

Rocky Horror Show

Rocky Horror Show - Sven Ratzke Ellen Pieters Esmée Dekker e.a

Het is de eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De cultmusical is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’.

De legendarische rock-musical waarbij alles weer een keer mag!


De Rocky Horror Show is een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare rockmuziek en rondvliegende hormonen. Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Further. Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners.

De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest. En iedereen zingt uit volle borst de hitsong Let’s do the Time Warp again. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag.

ma 18 okt 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:00 / 1 pauze
Prijs € 39,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
M


★★★★ Trouw | ★★★★ NRC

★★★★ Scènes | ★★★★ Algemeen Dagblad

★★★★ De Telegraaf | ★★★★ de Volkskrant

★★★★ Musicalworld | ★★★★ Musicalweb.nl

★★★★★ Musicalsites.nl | ★★★★★ Theaterparadijs

ROCKY HORROR Survival tips

Je wél of niet verkleden? En welke attributen mogen mee de zaal in? Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hierbij enkele handige DO’s en DON’Ts voor een onvergetelijke avond!  

> Bekijk hier alle Survival tips

Rocky Horror Show - Sven Ratzke Ellen Pieters Esmée Dekker e.a Scenefoto_RHS_093_foto Roy Beusker.jpg Scenefoto_RHS_020_foto Roy Beusker.jpg Scenefoto_RHS_155_foto Roy Beusker.jpg

Deze krankzinnige musical is een wereldwijd fenomeen met stevige rockmuziek en genomineerd voor vijf Tony Awards.

 

Tekst en muziek
Richard O’Brien
vertaling
Louis van Beek
Regie Paula Bangels
Muzikale leiding Christian Pabst
Choreografie
Chiara Re

 

Spel
Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a.