Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker

GEANNULEERD: Company

Company - Paul Groot, Anne-Marie Jung, Maartje van de Wetering e.a.

Geannuleerd


COMPANY is de met vijf Drama Desk Awards en zes Tony’s bekroonde midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit van Stephen Sondheim (bekend van West Side Story), nu met een topcast en live-orkest.

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol; mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is Robert -Bobby voor vrienden- nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen, staan vol in het leven, maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ìs de Robert op die selfies eigenlijk?

Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?
 

'Een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed'

wo 18 mrt 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 42,50
Sterrang € 47,50
Musical & Show
Info
Geannuleerd
M

Spel
Cast: Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos de Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen, Tjebbo Gerritsma, Juda Goslinga, Sytske van der Ster en Hilke Bierman

Regie

Gerardjan Rijnders

Productie

Esther Maas, PIT Producties

vertaling

Jeremy Baker