Fred van Leer

Leer van Fred LIVE

14.05.2020 Fred van Leer - liggend.jpg

Nederlands meest bekende stylist komt naar het theater. In een interactieve show geeft Fred van Leer tips en tricks en vertelt hij de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

Hardnekkige modeblunders en simpele alternatieven weet hij op hilarische wijze te belichten. ‘Zijn uitzonderlijke improvisatietalent en vermogen het publiek twee uur lang te boeien en te vermaken zonder terug te vallen op zelfspot of respectloze grappen over anderen getuigen van ongekende klasse. Anders dan veel cabaretiers heeft Van Leer het niet nodig zich te verlagen tot het zwart maken en te kakken zetten van anderen. 
 

'Hij is gevat, eigenzinnig en spreekt ontzettend respectvol en vol lof over een ieder die de
revue passeert'

Online theatermagazine Theaterparadijs

do 14 mei 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:15
Prijs € 27,50
Sterrang € 32,50
Musical & Show
Info
Geannuleerd
M

ZIE OOK
fredvanleer.nl

 

Recensies

Theaterkrant

Fred van Leer heeft twee eigen TV-programma’s op TLC en heeft op Instagram 637.000 volgers. Zijn boek Leer van Fred beleefde inmiddels een vierde druk.

De theatershow Leer van Fred LIVE is een avond vol vertier voor vrouwen: moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief. ‘Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen’ (Online theatermagazine Theaterparadijs).

14.05.2020 Fred van Leer (c) Salih_Kilic 1.jpg 14.05.2020 Fred van Leer (c) Salih Kilic.jpg 14.05.2020 Fred van Leer (c) Salih_Kilic 2.jpg 14.05.2020 Fred van Leer (c) Salih Kilic 3.jpg


'Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.' 


Online theatermagazine Theaterparadijs