Marcel Hensema

Alles in de hens

Marcel Hensema Alles in de hens

Hij won meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen- en buitenland, waaronder in series als Hollands Hoop en Penoza.

Marcel Hensema geeft het begrip conference een nieuwe inhoud en tovert een universum tevoorschijn waarin hij razendknap heen en weer schakelt tussen herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden. Hij zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen die zijn geboetseerd uit een mix van waarheid en verbeelding. Met speciale muziek gecomponeerd door Edison-winnaar Carel Kraayenhof.

Deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde... Kortom: Alles in de Hens!

  
'Een bijzondere belevenis: Geen toneel, geen kleinkunst, ja, wat eigenlijk wel? Laten we het houden op het kleine, volkomen eigen universumpje van Marcel Hensema. Het is de wereld in het klein. Maar het is wel de wereld.'
Dagblad van het Noorden

wo 4 dec 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Prijs € 15
Musical & Show
Tickets

Info
Try-out
M
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Regie

Ola Mafaalani

 

Tekst

Michiel Stroink

 

Composities

Carel Kraayenhof
 

fotografie

Trea van Drunen