Remko Vrijdag/Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters e.a.

't Schaep met de 5 Pooten

Remko Vrijdag/Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters e.a.

't Schaep met de 5 Pooten

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar, Het zal je kind maar wezen en Vissen, spelen een belangrijke rol in de musical.

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar café t Schaep met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën.
 

Naar de oorspronkelijke televisieserie ’t Schaep met de 5 Pooten van Eli Asser en Harry Bannink

di 22 okt 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:25 / 1 pauze
Prijs € 45
Sterrang € 50
Musical & Show
Tickets
M


Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar.

’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Remko Vrijdag / Paul Groot als Kootje en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

Scenefoto Remko Vrijdag - t Schaep met de 5 Pooten 1 (c) Tom Sebus.jpg Scenefoto 't Schaep met de 5 Pooten 3 (c) Tom Sebus.jpg Scenefoto Remko Vrijdag - t Schaep met de 5 Pooten 2 (c) Tom Sebus.jpg Scenefoto Remko Vrijdag - t Schaep met de 5 Pooten (c) Tom Sebus.jpg
Scenefoto 't Schaep met de 5 Pooten 5 (c) Tom Sebus.jpg

Oorspronkelijk scenario & liedteksten
Eli Asser
Muziek
Harry Bannink
Script
Raoul Heertje
Regie
Gijs de Lange
Choreografie & Staging
Daan Wijnands
Co-regie
Esther Habbema
Arrangementen
Harry Bannink / Menno Theunissen
Arrangementen zang
Melcher Meirmans
Decorontwerp
Marjolein Ettema
Lichtontwerp
Marc Heinz
Geluidsontwerp
Ray Elderman
Kostuumontwerp
Arno Bremers
Pruikenontwerp
Leendert van Nimwegen
Met
Remko Vrijdag/Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters/Annick Boer, Jetty Mathurin, Wart Kamps/Tim Kamps, Jeske van de Staak, John Buijsman, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe, Paul Disbergen en live band.
Producent
MORE Theater Producties