Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.a.

Kinky Boots

Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.a.

Kinky Boots

Met ladies night

Na het grote succes van Evita komt de ultieme internationale Broadway-hit Kinky Boots naar Maastricht.

Een echte feel-good musical met swingende choreografieën en aanstekelijke nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper. 
Kinky Boots is wereldwijd een groot succes, stond jarenlang op Broadway en in West End en werd met tal van prijzen overladen.

De musical vertelt het hilarische en tegelijk ontroerende verhaal van Charlie die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Dan komt Simon op zijn pad: een als bokser opgevoede man die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

De hoofdrollen worden door niemand minder vervuld dan Vajèn van den Bosch (On your feet, Grease), Naidjim Severina (The Lion King) en Jonathan Demoor (Soldaat van Oranje). Een heerlijke avond uit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn.

 

PROGRAMMA LADIES NIGHT
Let op: de Ladies Night kan alleen worden bezocht indien men in het bezit is van een geldig ticket voor de voorstelling van Kinky Boots op 26 november 2019. 

18.30 uur: ontvangst in Theater aan het Vrijthof met een rode loper, een gratis sprankelend welkomstdrankje, geweldige stands (zie onderaan deze pagina voor alle deelnemende stands) en live-muziek van Belgium's Got Talent deelneemster Lisa Andreina!

20:00 uur: aanvang Musical Kinky Boots 

In de pauze is er wederom gelegenheid om de Ladies Night te bezoeken

22:35 uur: verwacht einde van de voorstelling

di 26 nov 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:35 / 1 pauze
Prijs € 49,50
Sterrang € 54,50
Musical & Show
Tickets

Info

18:30 Ontvangst op rode loper (incl. gratis bubbels)

M
Kinky Boots_640_foto Roy Beusker.jpg Kinky Boots_184_foto Roy Beusker.jpg Kinky Boots_427_foto Roy Beusker.jpg Kinky Boots_619_foto Roy Beusker.jpg

"Kinky Boots overtuigt, sprankelt, laat lachen en nadenken. Wat een show."

AD  ★★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​

Foto's 

Roy Beusker

Deelnemende stands Kinky Boots Ladies Night!
Tijdens de avant-première, de dag voor de officiële Limburgse première, organiseren we een Kinky Boots Ladies Night. We ontvangen u op de rode loper met een glaasje bubbels, live- muziek én natuurlijk een Ladies Night-markt met de leukste producten. Aan de Ladies Night zijn geen extra kosten verbonden. De enige voorwaarde is de dresscode: de mooiste, gekste en kleurrijkste Kinky Boots.

Om al een beetje in de stemming te komen, stellen we al een aantal standhouders aan jullie voor:

Expresso Fashion
Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur.

Moustache Conceptstore
Mode- en lifestyle winkel met een groot aanbod van Scandinavische en Nederlandse merken. Je vindt er dames- als herenkleding, mooie gifts en accessoires

Cée Concept
Cée helpt je om de juiste balans te vinden aan de binnenkant en om je te laten stralen aan de buitenkant. Kies uit diverse massages en workshops.

Visavie Maastricht
Fabienne Perot en Myra Pesch, twee allround visagistes die de stralender en unieke versie van jezelf creëren.

Manu Facta
Manu Facta is een gezellige winkel in Maastricht, waar we handgemaakte creatieve producten verkopen. Deze zijn gemaakt met passie en liefde.

Berger Lingerie
Lingeriezaak met de missie. 'Make you feel fabulous ...! Wearing the right bra in the appropriate size, model and fit, shapes body and mind'.

Villa Trépetie
Dé winkel voor landelijk wonen! Met een groot assortiment in woonartikelen in Engels en Franse stijl en inmiddels ook Scandinavische stijl.

Priscella’s Mode en Creaties
Handgemaakte baby en kinder creaties zoals: booties, knuffels, speenkoorden, rammelaars, knuffeldoekjes, dieren krukjes, beursjes, sleutelhangers, vest/sjaal spelden, geluks engeltjes etc.

Joroti
Marij verkoopt voornamelijk woonaccessoires. Daarnaast verkoopt ze ook FM producten: zoals heerlijke parfums en make-up. Tevens maakt ze keramiek uit eigen atelier.

Jolanda Heijnen
Verkoopt JEMAKO -producten, dit zijn hoogwaardigen poets en onderhouds producten waar je snel eenvoudig én milieuvriendelijk mee kan poetsen in en om t huis en voor de auto én voor de body.

 

Limburgse Première
De speciale Limburgse Première van Kinky Boots vindt plaats op woensdag 27 november a.s.. Voor meer informatie over het programma op deze avond klikt u hier