Pepijn Gunneweg

The Great Wonder

Musical & Show - Pepijn Gunneweg - The Great Wonder

The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder.

Deze eerste solovoorstelling van de voormalige Ashton Brother is een vier-dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren. Maar na twee jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken!

Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die u weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!


'Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers. Op televisie presenteerde hij jarenlang de BZT show. Hij speelt in Het Klokhuis en is één van de Foute Vrienden.'
 

do 2 jan 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:40
Prijs € 27,50
Sterrang € 32,50
Musical & Show
Tickets
M

fotografie

Corne van der Stelt

Sophie Blommers

Pepijn Gunneweg The Great Wonder Pepijn Gunneweg The Great Wonder Pepijn Gunneweg The Great Wonder Pepijn Gunnweg The Great Wonder