Dimitri Verhulst & Too Noisy Fish

Nightwatch

Dimitri-Verhulst-TooNoisy-Fish-Nightwatch-Geert-Vandepoele.jpg

Nightwatch is een samenwerking tussen schrijver Dimitri Verhulst (bekend van De helaasheid der dingen), de band Too Noisy Fish en Trisha De Cuyper en Jan Lapeire (video). Twee films worden simultaan en in dialoog met elkaar geprojecteerd. De eerste film, Sisters, toont twee meisjes die aanwezig zijn in een chique maar vervallen villa. De tweede film Nightwatch is het portret van een nachtwaker in het centrum van een grote stad. De twee werelden mengen niet, maar door de simultane projectie is er een verband en een sterke spanning, als in een abstracte thriller. De tekst van Dimitri Verhulst, die hij live in 'spoken word' brengt, is geen verhaal of duiding, maar een evocatie van 'la condition humaine'. Too Noisy Fish creëert een broeierige soundtrack waarbij filmmuziek, jazz, improvisatie en hedendaags gecomponeerde muziek hand in hand gaan.

'Het geheel is een driedimensionale expressie over het tevergeefse en onvermijdelijke waarbij de toeschouwer zelf het verhaal vormgeeft'

do 17 jan 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:30
Prijs € 17,50
Theatercollege en Literair
Tickets

Info
L
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €6 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Tekst

Dimitri Verhulst 

Composities, piano en keyboards

Peter Vandenberghe

Contrabas

Kristof Roseeuw 

Drums en percussie

Teun Verbruggen

Fotografie

Geert Vandepoele