Geef me de 5 B.V.

Punthoofden bij autisme - Oplossen en voorkomen

820 F - Punthoofden bij autisme - oplossen en voorkomen (1).jpg

Is jouw leerling, cliënt of kind met autisme snel overprikkeld? Leidt iets kleins makkelijk tot een uitbarsting of kruipt hij of zij juist in zijn of haar schulp?

Na de lezing ‘Punthoofden bij autisme’ weet je hoe dat komt en vooral wat je kunt doen. Leer mappen sluiten en voorkom een vol hoofd en overprikkeling. Daarmee geef je degene met autisme weer grip op zijn/haar gedrag en emoties, en breng je rust voor iedereen.
 

‘Wat kunnen we veel doen om een punthoofd te voorkomen! Deze lezing geeft me inzichten en houvast voor de toekomst.’
 

Herkenbaar voor iedereen die dagelijks te maken heeft met autisme. Of het nu op school is, in de zorg, op het werk of thuis, en ongeacht de leeftijd of het niveau van degene met autisme: je zult de talloze voorbeelden direct kunnen linken aan je eigen praktijk.
Je krijgt gegarandeerd meer inzicht in autisme en de oorzaken van gedrag en gaat naar huis met praktische tips voor de aanpak.

Heb je zelf autisme? Dan zul je na deze lezing beter begrijpen hoe je een vol hoofd eerder herkent en hoe anderen jou kunnen ondersteunen.

Een lezing van Geef me de 5, gegeven door Colette de Bruin en dr. Fabiënne Naber.

do 25 jun 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:30 - 22:00 / 1 pauze
Prijs € 17,50
Theatercollege en Literair
Tickets

Info
Bijgeboekt
L
820 F - Punthoofden bij autisme - oplossen en voorkomen (2).png 820 F - Punthoofden bij autisme - oplossen en voorkomen (1).png