Marc de Hond

GEANNULEERD: Voortschrijdend Inzicht

Marc de Hond

GEANNULEERD: Voortschrijdend Inzicht

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg.

Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van voetbalkeeper tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn voorstelling legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering. Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering. 

Een absolute aanrader als u weleens
piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.


Voortschrijdend Inzicht is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

wo 6 feb 2019
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 14
Theatercollege en Literair
Tickets

Info
Geannuleerd
L
Marc-de-Hond-Voortschrijdend-inzicht (1).jpg Marc-de-Hond-Voortschrijdend-inzicht (3).jpg Marc-de-Hond-Voortschrijdend-inzicht (5).jpg

Fotografie

Bastiaan Musscher