Omdenken

De 'Lastige Kinderen? Heb jij even geluk' omdenkshow

Omdenken-De-'Lastige-kinderen-heb-jij-even-geluk'-Omdenkshow-Eric-Fecken.jpg

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller 'Omdenken'

Berthold Gunster brengt samen met acteur Dion Vincken De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel: door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Maak van een gebrek een talent.

De Omdenkshow is een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen. Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!

ma 11 feb 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:35 / 1 pauze
Prijs € 25
Theatercollege en Literair
Tickets
L
Omdenken-De-'Lastige-kinderen-heb-jij-even-geluk'-omdenkshow-PR-Omdenken (2).png Omdenken-De-'Lastige-kinderen-heb-jij-even-geluk'-omdenkshow-PR-Omdenken (3).png Omdenken-De-'Lastige-kinderen-heb-jij-even-geluk'-omdenkshow-PR-Omdenken (1).png

Fotografie

Erick Frecken