Politieke Eindejaarsshow 2021 - De Livestream

Het Haagsch College

Politieke Eindejaarsshow 2021 - De Livestream

Het Haagsch College

Het Binnenhof staat al een jaar op z’n kop. 2021 is het jaar van een vallend kabinet, nachtelijke debatten, verkiezingen en de langste formatie ooit… zo groot was de chaos nog nooit in Den Haag. En oh ja, de coronacrisis is er ook nog steeds. Gelukkig hebben
Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen een actieve herinnering aan alle scènes van deze uitputtende politieke thriller.

In De Politieke Eindejaarsshow 2021 ruimt het trio de scherven op en vertellen wat de blijvende gevolgen van dit historische politieke jaar zijn. Hoe moet het vertrouwen worden hersteld? En wat zijn de vooruitzichten van het nieuwe kabinet? Met humor, beelden en scherpe analyses blikken Joost, Xander en Vincent terug op het afgelopen jaar en kijken ze vooruit naar wat ons nog te wachten staat. Met muziek van Stef Bos en een bekende politicus als special guest!

De livestream van hét luchtigste politieke jaaroverzicht

di 14 dec 2021
Overige locaties :
Live Stream
20:30
Theatercollege en Literair

Zet op wensenlijst
Info

Tickets via 't Haagsch College

L

Joost Vullings is politiek commentator bij Eenvandaag. Xander van der Wulp is politiek verslaggever van NOS Nieuws. Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming Vincent Rietbergen is presentator van Haagsch College.

 't Haagsch College - Politieke EindejaarsShow

Weer met muziek van Stef Bos en een bekend politicus als special guest!