André Hazes

André Hazes

De coronacrisis mag dan zo’n beetje alles hebben stilgelegd, André Hazes zit allesbehalve stil. Hij blijft zijn zegetocht voortzetten. En niet alleen in Nederland. Ook Vlaanderen is als een blok gevallen voor de nog maar 26-jarige zanger.

En hoe kan het ook anders. Op zijn dertiende scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album Mijn Beste Vriend. En al voor zijn 25e had hij vier albums uitgebracht. Leef (2016) bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer (2017) en Anders (2018) schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Live met Band


Sinds zijn laatste album is er nogal wat gebeurd in André’s carrière. Begon hij in het najaar van 2017 met twee uitverkochte concerten Rotterdam Ahoy, in 2018 en 2019 maakte hij daar steeds drie bomvolle zalen van. Op het singlefront lanceerde hij de nummers Verlangen Naar Jou (een duet met Glennis Grace), Maar Wij Gaan Door (de live-versie vanuit Ahoy van Verslaafd Aan Jou) en Heb Ik Jou Echt Gekend.
 

André Hazes combineert nummers als Leef, Ik Leef Mijn Eigen Leven en Wie Kan Me Vertellen met de beste hits van zijn vader.

 

Support act: Phil Bee
Het voorprogramma wordt verzorgd door Phil Bee. Deze zanger staat al meer dan 30 jaar op het podium en wordt beschouwd als een van de beste blues & soul vocalisten van Europa. Hij speelt vooral muziek uit de jaren '60 en '70, met soul en blues doordrenkte vocalen. Originele liedjes en covers in eigen stijl brengen je terug in de tijd waarin de muziek nog rauw en ongepolijst was.

vr 26 mrt 2021
M-theater (MECC Maastricht)
20:00
Sterrang € 59
Rang 1 € 54
Theaterconcert
Wensenlijst
Info
Geannuleerd

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 4 DECEMBER 2020 NAAR 26 MAART 2021

 

MEER M-THEATER

T
Phil Bee

FOTOGRAFIE

SetVexy

Dave van Hout