Annie Lime, Flora Minis en Abdij

Vers Gestemd

 Vers Gestemd

In Vers Gestemd gaat Theater aan het Vrijthof op zoek naar de frisse wind in de wereld van de singer-songwriters. Vanavond stellen we u Annie Lime, Flora Minis en Abdij voor: nog relatief onbekend zang-, dicht-, en componeertalent uit de regio. We hopen op bolle zeilen en een vette vangst. En op het begin van een mooie traditie!

Annie Lime 
Anne Linde Dejong (1992) woonde geruime tijd in Edinburgh (Schotland), studeerde geneeskunde in Amsterdam en keerde vervolgens terug naar haar geboorteplaats Maastricht. Naast haar werk als arts is ze actief als fotograaf en werkt ze aan een zangcarrière. Ze maakt muziek onder de naam Annie Lime en bevindt zich momenteel in het creatieproces van haar eerste EP. De nummers zijn uitingen van haar binnenwereld – variërend van droomscenario’s tot natuurkunde- alsook reflecties op existentiële thema’s zoals identiteit, verlies en zingeving. 

Flora Minis & Rob Mennen (piano)
Flora Minis heeft al heel wat Nederlandstalige liedjes geschreven. Ze is de tel kwijt. De meeste daarvan kent enkel zij, maar soms raakt het hoofd zo vol dat er een paar liedjes uit moeten. Dan wordt het tijd voor een kleine performance. Normaal gezien begeleidt zij zichzelf op gitaar onder de naam Ministek, maar vanavond is zij gewoon Flora Minis en wordt zij door Rob Mennen begeleid op piano. Een uitgekiende selectie van liedjes vol melancholie en bijzondere teksten. 

Abdij: Xavier Emmen, Kiki Beemer (drums) en Steven van der Vegt (gitaar)
Xavier Emmen (Maastricht, 27 september 1988) is de eenmansformatie Abdij. Emmen debuteerde in 2023 met Abdij, een in vrije associatie gecomponeerd collagewerk dat de drager is van zijn melancholische, poëtische en filosofische overdenkingen. Het zijn flarden van zijn altijd bij de hand liggende notitieboeken, het zijn grepen uit zijn dagboeken, het zijn de melodieën in zijn hoofd waarmee hij telkens zijn luisteraars op indringende wijze de wereld van Abdij in trekt. Emmen speelt alle instrumenten zelf in. Live wordt hij ondersteund door zijn vrienden en bandleden Steven van de Vegt en Kiki Beemer (frontman en -vrouw van Nighthawker).

za 27 jan 2024
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
21:00 - 23:00 / 1 pauze
Prijs € 10
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Bijgeboekt
T
27.01.2024 Versgestemd - Flora Minis.jpg 27.01.2024 Versgestemd - Annelinde Dejong.jpg