Ashton Brothers met Noordpool Orkest

Concerto Esplosivo

Ashton Brothers met Noordpool Orkest

Concerto Esplosivo

In het flitsende spektakel Concerto Esplosivo brengen de Asthon Brother en het Noordpool Orkest een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes. 

Ashton Brothers en het Noordpool Orkest van Reinout Douma gaan een gevaarlijke samenwerking aan. In het flitsende spektakel Concerto Explosivo brengen zij een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met ‘all time favorites’ uit beider repertoire waarbij de wisselwerking tussen de krankjorume gezelschappen olie op het vuur gooit!

'Variété-spektakel van internationale allure met een virtuoos, anarchistisch orkest' 


De gelauwerde Ashton Brothers traden op van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Telkens met maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. Noordpool Orkest is een orkest uit Noord-Nederland dat gespecialiseerd is in lichte muziek. De 42 professionele musici spelen Jazz, Rock, Hiphop, Funk, Kleinkunst en nog uit te vinden genres. Concerto Explosivo is een variété-spektakel van internationale allure plus een virtuoos, anarchistisch orkest. 

za 16 mrt 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Prijs € 35
Theaterconcert
Tickets

Info
T
Noordpool Orkest - Ashton Brothers- (11).jpg Noordpool Orkest - Ashton Brothers- (2).jpg Noordpool Orkest - Ashton Brothers- (7).jpg Noordpool Orkest - Ashton Brothers- (3).jpg

Ashton Brothers
De Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

Noordpool Orkest
Het Noordpool Orkest is een orkest uit Noord-Nederland gespecialiseerd in lichte muziek. Een Bigband met strijkers en houtblazers. 42 professionele musici spelen Jazz, Rock, Hiphop, Funk, Drum'n Bass, Kleinkunst, Chanson, Blues en nog uit te vinden genres. Opgericht in 2010 door de Groningse componist en pianist Reinout Douma bestormt zij vanuit Noord Nederland de rest van de wereld met nieuwe orkestmuziek.

Ashton Brothers             

Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans

Noordpool Orkest     

o.l.v. Reinout Douma

Fotografie

Siese Veenstra