Back to Basic

Rock4

Back to Basic

Rock4

Al tien theaterconcerten lang verleggen de zangers van Rock4 hun eigen grenzen en de grenzen van de vocale muziek. Na al die jaren is het voor Rock4 tijd om een keer terug te keren naar de beginperiode. Deze keer dus geen grote lichtshow of spectaculair podium, maar een theaterconcert met zang als middelpunt. In Back to Basic draait alles om pure zang in combinatie met vocale acrobatiek. Een intiem a capella concert met nummers van Pink Floyd, Rag’n’Bone Man, Sting en vele anderen zal Rock4 ontroeren en inspireren. En natuurlijk zal de humor niet ontbreken. Back to Basic wordt een indrukwekkende zangervaring.


Vier mannen en hun stemmen. Back To Basic, een indrukwekkende zangervaring.Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Tenor Luc Devens is de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers de heldere klassieke tenor, Phillip Schröter de nieuwe bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep. 

Rock4 treedt sinds 2001 zeer succesvol op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total festival in Graz en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette.
 

vr 26 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:30 / 1 pauze
Prijs € 22,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T

FOTO

Tatjana Scheidt – Butterfly Fotography