Ellen ten Damme

Casablanca

Ellen ten Damme

Casablanca

Na haar succesvolle show Paris-Berlin, begint Ellen ten Damme aan een nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis met Parijs als startpunt.

Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek uit de oude culturen.

Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Françoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Casablanca vormt een spannende mix van culturen; ‘Français met een vleugje Arabique!’ 

"Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ten Damme. Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen."

★★★★ AD

wo 11 dec 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:35
Prijs € 29,50
Sterrang € 34,50
Theaterconcert
Tickets
T
casablanca ellen ten damme ellen ten damme casablanca theater vrijthof maastricht theaterconcert ellen ten damme ellen ten damme casablanca theaterconcert maastricht

fotografie

Danny Ellinger