Harrie Jekkers en Klein Orkest

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug (Reprise)

Harrie Jekkers en Klein Orkest

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug (Reprise)

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken.
 
Anno 2017 wil hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

Nederland viel destijds als een blok voor hits als : “Later is allang begonnen” , “Laat mij maar alleen”, “Koos Werkeloos” en “Over 100 jaar” (zijn jullie allemaal dood).

De band scoorde twee evergreens: ”O, O Den Haag” en “Over de Muur”. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan.

Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Harrie Jekkers wil vroeger nog 1 keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

vr 3 mei 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:20 / 1 pauze
Prijs € 29,50
Theaterconcert
Tickets

Info
Reprise
T
Harrie-Jekkers-Klein-Orkest-Later-is-allang-begonnen-en-vroeger-komt-nog-1-keer-terug-Jaap-Reedijk (9).jpg

'Jekker wil nog één keer terug naar zijn muzikale roots.'

Teksten & composities 
Koos Meinderts & Harrie Jekkers

Techniek 

Marc Noble, More Stage Services, Den Haag

Fotografie

Jaap Reedijk