In concert

FOURCE

In concert

FOURCE

Na een reeks uitverkochte concerten in onder meer Tilburg en Amsterdam, gaat de populaire boyband FOURCE nu de theaters in! Geniet van een grote greep uit het repertoire van FOURCE, met niet alleen hun eigen Nederlandstalige liedjes maar ook bekende Engelstalige covers. Deze vier jonge hartenveroveraars laten zich in het theater van hun beste kant zien. Een must voor iedere fan en een traktatie voor iedereen die ze nog moet leren kennen!

Na een reeks uitverkochte concerten in onder meer Tilburg en Amsterdam gaat de populaire boyband FOURCE de theaters in!


De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max, Jannes, Ian en Niels: vier jongens in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar. Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival. Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgië. Met hun uptempo song Love Me behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement. Sindsdien is FOURCE hard op weg om de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. Met non-stop nummer-1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en al meerdere uitverkochte concerten op hun naam, ligt dit doel binnen handbereik!

za 8 mei 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
16:00
Prijs € 19
Theaterconcert
Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 21 MAART NAAR 8 MEI 2021

T
21.03.2021 FOURCE (c) Jesse Knobbe (2).jpg 21.03.2021 FOURCE (c) Jesse Knobbe (3).jpg 21.03.2021 FOURCE (c) Jesse Knobbe (4).jpg 21.03.2021 FOURCE (c) Jesse Knobbe (1).jpg

Foto

William Rutten, Jesse Knobbe