Jungleprinter

Zoutmus

Zoutmus - Jungleprinter

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér scènes en minder ellenlange potjes monopoly. 

Méér muziek, méér scènes


Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de scènes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-scène in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.
 

di 23 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 19
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
T


 ‘Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek.’ 

de Volkskrant ★★★★


Jungleprinter is een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.’

Theaterkrant 


‘Wanneer ze muziek maken vormen [...] een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.’ 

Het Parool

Zoutmus - Jungleprinter Zoutmus - Jungleprinter Zoutmus - Jungleprinter Zoutmus - Jungleprinter

spel

Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan, Jules Timmers

fotografie

Hans Boddeke